Bli medlem

Medlemskap i HSS har många fördelar för båtägare och båtintresserade i Härnösand. Som medlem har du tillgång till HSS båtvarv, våra föreningslokaler och vår mysiga klubbholme. Du får möjlighet att delta i klubbens utbildningsverksamhet som bland annat innefattar seglarskola för ungdomar. Du blir dessutom medlem i de två rikstäckande båtorganisationerna SSF och SBU. Medlemsskapet i SBU märker du främst genom att du får tidningen "Båtliv" hem i brevlådan. SSF är ett specialförbund inom Riksidrottsförbundet. Medlemskap i SSF ger framför allt behörighet att delta i av SSF sanktionerade kappseglingar.

Juniormedlemmar betalar 150:- i medlemsavgift. Man är junior t.o.m. året man fyller 21 år (u21).

Seniorer betalar 300:- men då gäller medlemskapet även alla i seniorens familj.

För frågor om medlemskap kontakta någon i styrelsen eller mejla till This is a mailto link

Uppdaterad: 2017-07-11 08:07
Skribent: Marcus Sundgren

Broöppning kan beställas samtliga dagar i veckan på telefon!

Vardagar, dagtid: 0611 - 156 87

Övrig tid: 060 - 12 01 84

Öppningstider Maj - oktober:

Broöppning sker normalt kl 09.30 och 18.30, andra tider kan vara aktuella mellan

För mer information kring broöppning, se Härnösands kommun.

Postadress:
Härnösands SS - Segling